![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si formu (20 cm × 30 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
Květák rozeberte na růžičky, opláchněte a nastrouhejte najemno.
Přemístěte jej do mixéru, přidejte vejce, datle, banán a kokosový olej a rozmixujte dohladka. Vzniklou směs přesuňte do misky.
Ke směsi přidejte ostatní suroviny – mouku, kakao, prášek do pečiva a sůl – a vše pečlivě promíchejte.
Hotové těsto nalijte do připravené formy a pečte 35–40 minut při 180 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
I po přidání dalšího banánu a hodně javorového sirupu se chuť květáku nedala přebít.🥺
Tenhle dezert u nás úspěch bohužel neměl, květák je dost cítit.
Po přečtení komentářů jsem přidala trošku stévie. Musím říct, že dezert je chuťově naprosto skvělý. Kdybych nevěděla, že je v tom květák, vůbec bych to nepoznala.