HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II se slevou 75 %

Strana 150Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 490 kcal
  • 16 g bílkovin
  • 19 g tuků
  • 62 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

3 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

V jedné misce smíchejte mouku, najemno nastrouhané jablko, prášek do pečiva, skořici a špetku soli.

2

V druhé misce vyšlehejte vejce s vanilkovým extraktem, jogurtem, medem a olejem.

3

Obsah obou mís spojte, přilijte mléko a důkladně promíchejte.

4

Vzniklé těsto nalévejte po lžících do vaflovače tak, aby nepřetékalo z předehřáté formy. Vaflovač zavřete a vafle pečte cca 2–3 minuty (doba pečení se může lišit v závislosti na typu vaflovače).

5

Hotové vafle rozdělte do 3 talířů a podávejte.

TIP
Vafle skvěle doplní jahodový nebo čokoládový frozen jogurt (recept naleznete zde na webu).
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Mísa Pučelíková
10. srpna 2024

vynikající

Lenka Hubková
13. února 2024

Moc dobre

hodnocení_1176907
Fiddis
05. listopadu 2023

Luxusní, jedli jsme jen tak, bez ničeho dalšího. Doporučuji 🙂

hodnocení_1170101
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních