
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Jarní cibulku, žampiony a brambory si očistěte. Jarní cibulku nakrájejte najemno, žampiony na plátky a brambory na kostičky.
V hrnci si rozehřejte lžíci olivového oleje a nakrájenou cibulku osmahněte na středním plameni (1–2 minuty).
Přidejte žampiony a opékejte 5 minut na středním plameni.
Poté zalijte vývarem a přidejte brambory. Polévku přiklopte pokličkou a nechte na středním plameni vařit 20 minut, dokud brambory nezměknou.
Přilijte smetanu a mléko a vařte dalších 10 minut.
Nakonec polévku na chvíli odstavte a poté rozmixujte tyčovým mixérem.
Osolte, opepřete, přidejte kmín a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Super
překvapilo mě, jak může být tak jednoduchý recept tak dobrý
Skvele, jen jsem dala více žampionů, jinak by to bylo moc bramborové ☺️☺️