HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Cibuli a česnek nakrájejte najemno, celer a petržel nakrájejte na kostičky o velikosti 0,5 cm a kapii nakrájejte na proužky o délce 3–4 cm a šířce 0,5 cm.

2

Následně si ve větším hrnci na středním plameni rozehřejte 2 lžíce slunečnicového oleje, přidejte nakrájenou cibuli, celer, petržel a kapii a vše opékejte 4–5 minut.

3

Poté přidejte nakrájený česnek, sladkou i pálivou mletou papriku, uzenou papriku, bobkové listy, nové koření, zeleninový či rybí vývar a krájená rajčata z plechovky.

4

Hrnec přiklopte pokličkou a směs nechte vařit 10–12 minut na středním plameni.

5

Mezitím si nakrájejte kapří filet na hranolky o délce 6 cm a šířce 1 cm.

6

Po uvedené době do hrnce přidejte nakrájeného kapra, vinný ocet, sůl a pepř a vše nechte vařit dalších 5 minut pod pokličkou na středním plameni.

7

Hotovou polévku rozdělte do 4 talířů a každou porci podávejte s 1 plátkem žitného chleba.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních