
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Všechnu zeleninu si očistěte. Mrkve a šalotky pokrájejte na menší kusy.
Do hrnce nalijte zeleninový vývar a přidejte květák, nakrájenou mrkev, šalotku a rajčata z plechovky. Přiveďte k varu, hrnec přiklopte pokličkou a vařte 15 minut na mírném plameni.
Přidejte fazole a vše vařte dalších 10 minut. Poté hrnec odstavte a nechte trochu vychladnout.
Obsah hrnce rozmixujte dohladka a ochuťte solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Hotovou polévku rozdělte na 4 porce a podávejte.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Tento recept mám z Vaší kuchařky. Rozhodně nezklamal! Opět příprava rychlá a jednoduchá a výsledek báječný! děkuji!
Polévka byla vynikající. Ale 500ml vývaru je málo, pokud z toho nechcete mít kaši. Musela jsem přilit trochu vic a stejne do druheho dne to zhoustlo. Jinak jsem si moc pochutnala :)
Výborná polévka. Přidala jsem si ještě trochu octa, mám ráda fazolačku trochu kyselejší 🙂