Zeleninový tatarák
25 min
0 min
Snadné
2 porce
Rádi děláte tradiční jídla jinak? Co potom zkusit udělat tatarák bez masa? Vyzkoušejte náš recept na zeleninový tatarák, který je plný místních i exotických ingrediencí. Objevte kouzlo kombinace mandlí, parmezánu, sójové omáčky a hrubozrné hořčice. Zdá se vám to jako velký cirkus? Dohromady všechno ale skvěle ladí. Je čas na objevování nových a neotřelých chutí.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 410 Kcal
- 16 g bílkovin
- 34 g tuků
- 9 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
2 porce
Postup přípravy
1
Mrkev a celer si očistíme a na jemno na strouháme.
2
Smícháme s mandlemi a parmezánem.
3
V druhé misce promícháme utřený česnek, sojovou omáčku, hořčici a olej.
4
Obsahy obou misek spojíme. Osolíme a opepříme dle chuti.
5
Avokádo a rajče nakrájíme na menší kostky.
6
Vezmeme si dva talíře a na každý navrstvíme nejprve směs s mrkví, poté rajčata a nakonec avokádo.
7
Pokud chceme můžeme posypat oblíbenými houbami.
8
Podáváme nejlépe s čerstvým celozrnným pečivem.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Luxusní
po odlezeni bomba