HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 593 kcal
  • 38,7 g bílkovin
  • 22 g tuků
  • 53,3 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

3 porce

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Kuskus uvařte podle návodu na obalu.

2

Brokolici omyjte, očistěte a rozdělte na růžičky.

3

Do hrnce napusťte dostatečné množství vody, přiveďte k varu, přidejte brokolici a vařte cca 5 minut na středním plameni. Poté vodu slijte a brokolici dejte stranou.

4

Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Krůtí maso nakrájejte na menší kousky.

5

Na pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje a cibuli na něm cca 2 minuty opékejte na středním plameni.

6

Přidejte nakrájené maso, tymián, osolte a opepřete a opékejte dalších 7 minut. Minutu před koncem přidejte prolisovaný česnek a nechte ho provonět a jemně opéct.

7

Zalijte sójovou smetanou, přidejte předvařenou brokolici a směs ještě 3 minuty prohřívejte.

8

Na závěr můžete vše dochutit solí a pepřem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Evelin Szikora
28. března 2024

Renka Hazáková
28. února 2024

Mňam vypadá to prudce jedlé... Zítra nám dobrý typ na obědík

Automaticky přeloženo

Soňa Kacejová
19. ledna 2024

Výborné. Děláme pravidelně 😊

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních