
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Quinou uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu.
Troubu předehřejte na 200 °C, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Rajčata umyjte, odřízněte vršky a vnitřky vydlabte lžící.
Cibuli nakrájejte najemno a mrkev nastrouhejte nahrubo.
V pánvi si rozpalte olivový olej a mrkev s cibulí na něm osmahněte (cca 5 minut na středním až silném plameni).
Přidejte quinou, mandlové máslo, petrželovou nať, muškátový oříšek, ovesné vločky, sůl a pepř.
Připravenou směsí naplňte rajčata, dejte je na plech a pečte 20–25 minut při 190–200 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobre :) já plnila quinoou s olivami, žampiony, tamari a kořením. Ještě bych možná přidala nadrobené tofu či tempeh/)
Zajímavá kombinace