
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Quinou uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. (Před vařením quinou propláchneme ve studené vodě)
Troubu si předehřejeme na 200°C.
Rajčata si umyjeme, odřízneme vršky a vnitřky vydlabeme pomocí lžíce.
Cibuli si nakrájíme na jemno. Mrkev nastrouháme.
V pánvi si rozpálíme olivový olej a osmahneme na něm mrkev s cibulí. (5 minut)
Poté přidáme ještě quionu, mandlové máslo, petrželku, muškátový oříšek a ovesné vločky.
Směsí naplníme rajčata, dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 190–200°C cca 20 minut.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními