🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 406 Kcal
  • 12 g bílkovin
  • 14 g tuků
  • 59 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Quinou uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. (Před vařením quinou propláchneme ve studené vodě)

2

Troubu si předehřejeme na 200°C.

3

Rajčata si umyjeme, odřízneme vršky a vnitřky vydlabeme pomocí lžíce.

4

Cibuli si nakrájíme na jemno. Mrkev nastrouháme.

5

V pánvi si rozpálíme olivový olej a osmahneme na něm mrkev s cibulí. (5 minut)

6

Poté přidáme ještě quionu, mandlové máslo, petrželku, muškátový oříšek a ovesné vločky.

7

Směsí naplníme rajčata, dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 190–200°C cca 20 minut.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních