HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 186 kcal
  • 6 g bílkovin
  • 7 g tuků
  • 23 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

4 kusy

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Quinou uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu.

2

Troubu předehřejte na 200 °C, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

3

Rajčata umyjte, odřízněte vršky a vnitřky vydlabte lžící.

4

Cibuli nakrájejte najemno a mrkev nastrouhejte nahrubo.

5

V pánvi si rozpalte olivový olej a mrkev s cibulí na něm osmahněte (cca 5 minut na středním až silném plameni).

6

Přidejte quinou, mandlové máslo, petrželovou nať, muškátový oříšek, ovesné vločky, sůl a pepř.

7

Připravenou směsí naplňte rajčata, dejte je na plech a pečte 20–25 minut při 190–200 °C.

TIP
Rajčata můžete před podáváním ozdobit čerstvou řeřichou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

KaterinaBenesova1997
22. března 2021

Moc dobre :) já plnila quinoou s olivami, žampiony, tamari a kořením. Ještě bych možná přidala nadrobené tofu či tempeh/)

Denisa Matoušková
29. ledna 2021

Zajímavá kombinace

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních