HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 308 kcal
  • 10 g bílkovin
  • 27 g tuků
  • 4 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

10 porcí

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu dejte předehřívat na 190 °C, připravte si plech a vyložte ho pečicím papírem.

2

Na připravený plech rozložte mandle, plech vložte do předehřáté trouby a pečte 10–12 minut při 180–190 °C.

3

Upečené mandle vyjměte z trouby a nechte chladnout přibližně 30–35 minut.

4

Nachystejte si mixér, vložte do něj vychladlé mandle, přidejte k nim třtinový cukr a sůl a mixujte, dokud směs nezíská máslovou konzistenci. Mixér každé 2–3 minuty zastavte, abyste ho nepřehřáli. Mixování potrvá celkem asi 15–20 minut.

5

Hotové mandlové máslo skladujte v uzavíratelné sklenici v lednici, kde vydrží cca 1,5–2 měsíce.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

veronika-tafijcukova
21. srpna 2020

Moc dobrý recept na/mandlové máslo

Markéta Dvořáková
04. května 2020

je to z loupaných nebo neloupanych mandlí?

Yurine
11. dubna 2020

Moc zajímavé a hutné

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních