![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu dejte předehřívat na 190 °C, připravte si plech a vyložte ho pečicím papírem.
Na připravený plech rozložte mandle, plech vložte do předehřáté trouby a pečte 10–12 minut při 180–190 °C.
Upečené mandle vyjměte z trouby a nechte chladnout přibližně 30–35 minut.
Nachystejte si mixér, vložte do něj vychladlé mandle, přidejte k nim třtinový cukr a sůl a mixujte, dokud směs nezíská máslovou konzistenci. Mixér každé 2–3 minuty zastavte, abyste ho nepřehřáli. Mixování potrvá celkem asi 15–20 minut.
Hotové mandlové máslo skladujte v uzavíratelné sklenici v lednici, kde vydrží cca 1,5–2 měsíce.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobrý recept na/mandlové máslo
je to z loupaných nebo neloupanych mandlí?
Moc zajímavé a hutné