

Lososový tatarák s avokádem
25 min
0 min
Náročné
2 porce
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 420 Kcal
- 22 g bílkovin
- 34 g tuků
- 6 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Lososa očistěte a nakrájejte na malé kostičky. Přendejte do misky.
Do misky přidejte na jemno nasekanou cibulku, kapary, citronovou šťávu, sůl a pepř. Vše zamíchejte a misku dejte stranou.
Avokáda oloupejte a nakrájejte na kostičky.
Kostičky avokáda smíchejte se lžící citronové šťávy, solí a pepřem.
Připravte si dvě kulaté formičky. Formičky položte na 2 servírovací talíře. Do každé přidejte 1/2 avokádové směsi.
Na vrstvu s avokádem rovnoměrně rozdělte lososovou směs. Zvrchu směs zmáčkněte lžící a opatrně zvedněte formu.
Tatarák podávejte s čerstvým polníčkem a celozrnným pečivem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Opravdu výjimečná chut. Určitě budu dělat znovu
Automaticky přeloženo
Trochu iné prevedenie ale recept výborný
Pokrm je vynikající!
Automaticky přeloženo