
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Lososa očistěte a nakrájejte na malé kostičky. Přendejte do misky.
Do misky přidejte na jemno nasekanou cibulku, kapary, citronovou šťávu, sůl a pepř. Vše zamíchejte a misku dejte stranou.
Avokáda oloupejte a nakrájejte na kostičky.
Kostičky avokáda smíchejte se lžící citronové šťávy, solí a pepřem.
Připravte si dvě kulaté formičky. Formičky položte na 2 servírovací talíře. Do každé přidejte 1/2 avokádové směsi.
Na vrstvu s avokádem rovnoměrně rozdělte lososovou směs. Zvrchu směs zmáčkněte lžící a opatrně zvedněte formu.
Tatarák podávejte s čerstvým polníčkem a celozrnným pečivem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Trochu iné prevedenie ale recept výborný
Pokrm je vynikající!
Automaticky přeloženo z polštiny
Jednoduché, výborné! :)