HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 468 kcal
  • 36 g bílkovin
  • 16 g tuků
  • 48 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Těstoviny uvařte v osolené vodě po dobu uvedenou na obalu.

2

Kuřecí prsa osolte a opepřete.

3

V pánvi rozehřejte řepkový olej, prsa opečte zprudka z obou stran. Z jedné strany cca 3 minuty a z druhé 4 minuty.

4

Prsa vyndejte z pánve a odložte na později. Pánev nechte na plotýnce a na zbylém výpeku opečte najemno nakrájenou cibulku společně s česnekem.

5

Opékejte 2 minuty. Přidejte rajčatový protlak a vodu, zamíchejte, přidejte rajčata, bazalku a pažitku.

6

Vařte na středním ohřevu 5 minut. Pokud se rajčata budou přichytávat, přidejte ještě trochu vody.

7

Do pánve teď vraťte prsa, každé prso polijte lžíci rajčatové omáčky z pánve a posypte nastrouhanou mozzarellou, nebo mozzarellou nakrájenou na plátky.

8

Pánev přiklopte pokličkou a ohřívejte, dokud se mozzarella nerozpustí. (10 minut)

9

Maso a omáčku rozdělte do 4 talířů a podávejte s celozrnnými těstovinami nebo rýží.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Romane Tka
27. března 2024

Výborné a rychlé.👌🏻 Akorát jsem teda maso nakrájela aby se dětem dobře jedlo. Určitě toto jídlo budu vařit častěji.

fradam
01. listopadu 2023

josl
17. října 2023

docela dobrý, ale něco tomu chybí...

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních