
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V míse smíchejte mletá kuřecí prsa, ovesné vločky, tymián, sůl a pepř. Z těsta vytvořte malé kuličky o průměru cca 3 cm.
V hlubší pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje, přidejte nasekané šalotky a smažte cca 5 minut na mírném plameni. Poté je vyjměte z pánve a dejte zatím stranou.
Do pánve nalijte druhou lžíci olivového oleje, zvyšte plamen na střední výkon, přidejte masové kuličky a opékejte 20–25 minut. V průběhu opékání kuličky obracejte vařečkou tak, aby se rovnoměrně opekly ze všech stran.
Po uvedené době přidejte do pánve ke kuličkám osmaženou šalotku, zalijte vývarem a přidejte kari. Pánev přiklopte pokličkou, stáhněte plamen na mírný výkon a vše nechte provařit 10 minut.
Přidejte kokosové mléko, vařte ještě 2 minuty a poté odstavte. Pokud se vám omáčka zdá příliš hustá, můžete z ní ještě před podáváním vyndat masové kuličky a krátce ji rozmixovat, aby byla jemnější.
Nakonec omáčku dochuťte solí a pepřem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Chuťově vynikající, omáčka, aby nebyla řídká namísto kokosového mléka použít kokosový krém, kde je až 90% kokosové dužiny. A namísto olivového oleje klidně kokosový.
vynikající určitě ho budu variegated častěji
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Lahodné.
Automaticky přeloženo z němčiny