HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

V pánvi na 2 lžících olivového oleje osmahneme na jemno nakrájenou šalotku.

2

Poté přidáme rýži a opékáme dokud nezesklovatí.

3

Poté přiléváme po naběračkách pomalu vývar. Vždycky, když rýže část vývaru vstřebá, přidáme další.

4

Takto postupujeme dokud se rýže neuvaří (pokud nám dojde vývar, můžeme použít vodu).

5

Do rýže přimícháme tymián, rozmarýn a petržel. Osolíme a opepříme.

6

Na jiné pánvi si rozpálíme zbylé 2 lžíce olivového oleje.

7

Přidáme na plátky nakrájený česnek, krevety a opékáme 5 minut.

8

Krevety přidáme do připravené rýže a zakápneme citronovou šťávou

9

Rizoto rozdělíme na 4 porce a podáváme.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Martina Řezníčkováflag cs
14. dubna 2021

vynikající, jednoduchá příprava

Patrícia Korytárováflag cs
11. března 2021

výborné! 🥰

hodnocení_1141294
Aneta Fardflag cs
06. února 2021

Určitě doporučuji, vynikající 👌

hodnocení_1075790
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních