
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si předehřejte troubu na 185–190 °C, připravte si plech (30 cm × 40 cm) a vyložte jej pečicím papírem.
Do větší mísy nahrubo nastrouhejte oloupané brambory a cuketu. Zeleninu osolte a poté důkladně vymačkejte, abyste se zbavili přebytečné vody.
Vymačkanou zeleninu vraťte zpět do mísy. K zelenině následně najemno nastrouhejte eidam a rozdrobte feta sýr. Přidejte sušený tymián, 3 vejce, olivový olej, kukuřičnou mouku, sůl a pepř a vše promíchejte.
Z hotové směsi začněte na připravený plech tvořit karbanátky o váze cca 90 g. Jakmile všechnu směs zpracujete, vložte plech do předehřáté trouby a karbanátky pečte 35–40 minut při 185–190 °C.
Po upečení karbanátky rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobrý recept.