![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si předehřejte troubu na 185–190 °C, připravte si plech (30 cm × 40 cm) a vyložte jej pečicím papírem.
Do větší mísy nahrubo nastrouhejte oloupané brambory a cuketu. Zeleninu osolte a poté důkladně vymačkejte, abyste se zbavili přebytečné vody.
Vymačkanou zeleninu vraťte zpět do mísy. K zelenině následně najemno nastrouhejte eidam a rozdrobte feta sýr. Přidejte sušený tymián, 3 vejce, olivový olej, kukuřičnou mouku, sůl a pepř a vše promíchejte.
Z hotové směsi začněte na připravený plech tvořit karbanátky o váze cca 90 g. Jakmile všechnu směs zpracujete, vložte plech do předehřáté trouby a karbanátky pečte 35–40 minut při 185–190 °C.
Po upečení karbanátky rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
vzhled 1* , chuť -5 nemá to prakticky žádnou chuť, nic co bych chtěla jíst znovu .
co je to "syrové vařené brambory"?
Automaticky přeloženo