
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Připravte si hrnec na vaření brambor, napusťte do něj dostatek vody a začněte zahřívat. Mezitím očistěte brambory kartáčem (neloupejte!).
Až voda v hrnci začne vřít, osolte ji, přidejte brambory, ztlumte plamen na mírný stupeň a brambory vařte doměkka (potrvá to zhruba 15–25 minut – záleží na velikosti brambor).
Než se uvaří brambory, připravte si zálivku: medvědí česnek nasekejte najemno a smíchejte ho s olivovým olejem, hrubozrnnou hořčicí, solí a pepřem. Následně si nakrájejte zeleninu: jarní cibulku nasekejte najemno a ředkvičky nakrájejte na plátky.
Uvařené brambory sceďte a smíchejte se zálivkou. Poté k nim přidejte nasekanou jarní cibulku a nakrájené ředkvičky a vše promíchejte.
Hotový salát můžete podávat samostatně nebo jako přílohu (např. k pečenému kuřeti).
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Úžasná kombinace surovin a ještě lepší chuť ❤️
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Výborný, lehký salát. Určitě jsem ho nedělala naposledy :)
výborné