
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Cibuli oloupejte, mrkev s celerem očistěte a poté všechnu zeleninu nakrájejte najemno.
Do většího hrnce nalijte olivový olej a rozehřejte ho na středním plameni. Až bude olej rozpálený, přidejte do hrnce najemno nakrájenou cibuli a opékejte na středním plameni 4–5 minut.
K opečené cibuli přidejte zbytek nakrájené zeleniny, mleté krůtí maso, rajčatový protlak a sušené oregano a vše opékejte na středním plameni dalších 6–7 minut.
Do hrnce přilijte kuřecí vývar a přimíchejte krájená rajčata, vinný ocet, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte a vařte pod pokličkou na mírném plameni 25–30 minut.
Mezitím ve větším hrnci přiveďte 2 l vody k varu. Jakmile začne voda vřít, přisypte sůl, přidejte špagety a vařte je za občasného promíchání na středním plameni 15–17 minut. Po uvaření špagety sceďte.
Uvařené špagety rozdělte do 4 talířů a servírujte s hotovou omáčkou, strouhaným parmazánem a najemno nasekanou čerstvou bazalkou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborná kombinace, přidala jsem více vody aby bylo trochu více stavy, jinak naprosto úžasná chuť
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Chutně, výborně. Příště ale také zeleninu rozmixuji.
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Výborná omáčka, milujeme celá rodina.