![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Cibuli oloupejte, mrkev s celerem očistěte a poté všechnu zeleninu nakrájejte najemno.
Do většího hrnce nalijte olivový olej a rozehřejte ho na středním plameni. Až bude olej rozpálený, přidejte do hrnce najemno nakrájenou cibuli a opékejte na středním plameni 4–5 minut.
K opečené cibuli přidejte zbytek nakrájené zeleniny, mleté krůtí maso, rajčatový protlak a sušené oregano a vše opékejte na středním plameni dalších 6–7 minut.
Do hrnce přilijte kuřecí vývar a přimíchejte krájená rajčata, vinný ocet, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte a vařte pod pokličkou na mírném plameni 25–30 minut.
Mezitím ve větším hrnci přiveďte 2 l vody k varu. Jakmile začne voda vřít, přisypte sůl, přidejte špagety a vařte je za občasného promíchání na středním plameni 15–17 minut. Po uvaření špagety sceďte.
Uvařené špagety rozdělte do 4 talířů a servírujte s hotovou omáčkou, strouhaným parmazánem a najemno nasekanou čerstvou bazalkou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Chuťově dobré, ale dala jsem mnohem méně vody a přesto je to jako polévka. Kdyby dám 2L vody jak píší v receptu, měla bych z toho vývar s mletým masem a ne boloňskou omáčku.
Automaticky přeloženo
Výborné, doma jsme se jednohlasně shodli, že s krůtím je to lepší než s vepřovým, na které jsme byli zvyklí
suuuupi, naprosto nadšená
Automaticky přeloženo