
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si předehřejte troubu na 180–185 °C a plech (30 × 40) cm vyložte pečicím papírem.
Do větší mísy vložte třtinový cukr, vejce a rozpuštěné máslo a vše důkladně vyšlehejte do pěny.
Následně do směsi přidejte špaldovou mouku, prášek do pečiva, mléko, jogurt, citronovou kůru a špetku soli a vše důkladně promíchejte do řidšího litého těsta.
Těsto následně nalijte na připravený plech. Do těsta lehce zatlačte vypeckované čtvrtiny švestek a povrch těsta posypte mletým mákem.
Plech vložte do trouby předehřáté na 180–185 °C a pečte po dobu 35–40 minut.
Po upečení koláč nechte alespoň 30 minut vychladnout.
Vychladlý koláč nakrájejte na jednotlivé porce a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné
výborný
Výborný