
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Troubu předehřejeme na 180°C.
Ve vodní lázni rozpustíme horkou čokoládu a dáme ji na chvíli stranou.
Mezitím si smícháme sezamovou tahini pastu s mlékem.
Poté přimícháme čokoládu, vanilkový extrakt a med. Pečlivě propracujeme a začneme přidávat ostatní sypké ingredience.
Těsto vlijeme do formy vyložené pečícím papírem (forma cca 20x20cm).
Pečeme při 180°C 20 - 25 minut.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný recept, určitě doporučuji. Akorát jsem tahini pastu nahradila tekutým křupavým arašídovým máslem.
V receptu chybí oříšky
Chuťově výborné! Ale v ústech se lehce lepí na patro, ale jinak doporučuji !