![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Veškeré ingredience na korpus kromě vloček dejte do mixéru a rozmixujte v pastu.
Přidejte vločky a pomocí vařečky smíchejte v hutnější těsto.
Připravte si formu (20 cm × 30 cm), vzniklé těsto do ní natlačte a dejte do lednice.
Mezitím si umyjte mixér, vložte do něj ingredience na náplň a vše rozmixujte.
Vzniklou borůvkovou náplň nalijte na korpus, uhlaďte stěrkou (nebo lžící) a nechte v lednici odležet přes noc (nebo minimálně 6 hodin).
Hotové řezy můžete skladovat v krabičce v lednici, kde vydrží až 4 dny.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobrý 🙂
naprosto výborné🥰
Dobrý den, ráda bych si řezy připravila, ale nesedí mi ingredience s postupem. Můžete mi prosím zaslat platný seznam ingrediencí? Děkuji.