
Sada 3 nožů Opinel

V míse smícháme mandle, kakao, sůl a skořici.
Ke směsi přidáme rozpuštěný med s rozpuštěným kokosovým olejem a vodu.
Rukou vytvarujeme těsto, které dáme alespoň na 20 minut do ledničky.
Těsto poté rozprostřeme na pečící papír do tvaru obdelníku, aby tloušťka byla cca 3-4 mm.
Potřeme tvarohem smíchaným se strouhaným kokosem a zarolujeme.
Roládu dáme chladit na 30 minut do ledničky
Roládu polijeme rozpuštěnou hořkou čokoládou.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
TOP! Jednoduché na přípravu
Dala jsem více kokosu do náplně a top😊
chuťově dobré. těsto je nicméně strašně lepivé, vůbec mi s ním nešlo pracovat a roládu jsem nedala dohromady. nakonec jsem vše z pečícího papíru doslova seškrábla a dala dohromady jako dezert do skleničky