
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 175°C.
Ve větší míse smíchejte mouku, vločky, olej, prášek do pečiva, vejce, med a mléko.
Vzniklé těsto dejte do vymazané formy (15x30 cm), poklaďte rozpůlenými meruňkami, posypejte mandlemi a dejte péct do trouby.
Pečte při 175°C 30-35 minut.
Těsto před vytažením z trouby ještě zkontrolujte špejlí. Špejli zapíchněte do těsta, vytáhněte a pokud je její povrch suchý, buchta je dostatečně propečená. Pokud ne, pečte ještě pár minut.
Buchtu nechte před podáváním vychladnout na mřížce.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Těsto je suché a bez chuti. Pomohla trocha dietní vanilkové sody.
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Výborný. Místo meruněk jsem dala jablka a skořicí.
Bohužel mi koláč připadal velmi suchý, hutný.