
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Jáhly si dáme do větší mísy, zalijeme horkou vodou a necháme odstát alespoň 10 minut. Troubu předehřejeme na 190 °C.
Mezitím si v hrnci rozehřejeme mandlové mléko, přidáme stévii, perníkové koření a vanikový extrakt.
Poté přisypeme jáhly a vaříme cca 15 minut.
Necháme vychladnout a do směsi zapracujeme rozmačkané banány, vejce, ořechy a rozpuštěný kokosový olej.
Hotovou směs přemístíme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme při 180–190 °C po dobu 10–15 minut.
Poté necháme vychladit, rozdělíme na 6–8 kousků a podáváme.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Vyborny, zajimava chut. Delala jsem poprve a urcite ne naposledy.
Výborný!
chutná jako jáhlový nákyp 😉