![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Smíchejte skyr, med, vanilkový extrakt a zakysanou smetanu. Směs přendejte do plastové misky a dejte do mrazáku.
Každou hodinu promíchejte zmrzlinu lžící, aby se netvořily velké krystalky ledu.
Zmrzlina by měla být připravená k podávání po cca 5-6 hodinách.
Řepu nakrájejte na kostičky 1 x 1 cm a smíchejte v misce s jablečným octem a medem.
Rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem, dejte do trouby a pečte 1 hodinu a 30 minut při 150 °C.
Zbývá už jen připravit kakaové kousky. V misce smíchejte máslo o pokojové teplotě, med a holandské kakao.
Těsto vyválejte mezi dvěma archy pečícího papíru. Odstraňte vrchní papír a dejte péct na 10-15 minut do předehřáté trouby na 160 °C.
Servírování: Vezměte hluboký talíř a do jeho středu dejte pečenou řepu. Namočenou lžící vytvořte ze zmrzliny kopeček a položte ho na řepu. Kakaové kousky nalámejte na drobečky a zmrzlinu jimi posypte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními