HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 286 kcal
  • 9 g bílkovin
  • 8 g tuků
  • 32 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

10 porcí

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si předehřejte troubu na 180–185 °C a plech (30 × 40) cm vyložte pečicím papírem.

2

Do větší mísy rozklepněte 2 vejce, přidejte rozpuštěné máslo a med a vše důkladně promíchejte.

3

Poté přidejte špaldovou mouku, mléko, zakysanou smetanu, najemno nastrouhanou pomerančovou kůru, prášek do pečiva a vanilkový extrakt a ze směsi vypracujte řidší těsto.

4

Vzniklé těsto rovnoměrně rozprostřete na plech. Na vrch těsta přidejte poloviny jahod a lehce je do těsta vmáčkněte.

5

Plech vložte do trouby předehřáté na 180–185 °C a pečte 35–40 minut.

6

Po upečení nechte bublaninu ještě 40 minut vychladnout.

7

Vychladlou bublaninu nakrájejte na jednotlivé porce a podávejte.

TIP
Hotovou jahodovou bublaninu před podáváním posypte xylitolem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Mísa Pučelíková
15. října 2022

výborná.

PéťaT.
27. června 2022

Výborné těsto na zdravou bublaninu :)

Pepis
31. března 2022

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních