
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejeme na 190 °C.
Jablka si nastrouháme do mísy.
K jablkům přidáme na menší kousky nakrájené datle, brusinky, med, vejce a kokosový olej.
V jiné míse smícháme mouku, prášek do pečiva a perníkové koření.
Obsah obou mís spojíme za přidání jogurtu.
Hotové těsto nalijeme do formy na chléb vyložené pečícím papírem a pečeme při 180–190 °C 40–50 minut.
Vychladlý chléb krájíme na plátky a podáváme.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Fungovalo to skvěle a chutnalo skvěle. Ale jak poznám, kolik je kus, gramů? LG
Automaticky přeloženo z němčiny
Výborný a jednoduchý. Chutná mi namazaný s máslem. Dala jsem půl na půl brusinky a rozinky. A nakombinovala špaldovou a kokosovou mouku.
úžasné ♥ zatím jsem dělala pouze banánový ale po vyzkoušení tohoto receptu bude to naše nové oblíbené :) jak se upeklo do půl hodinky z něj nic nezbylo :D
Automaticky přeloženo z slovenštiny