![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Pečicí formu (cca 30 cm × 27 cm) vyložte pečicím papírem a troubu předehřejte na 190 °C.
Cuketu omyjte a nastrouhejte nahrubo.
Ve větší míse vyšlehejte vejce s erythritolem do pěny. Poté přidejte nastrouhanou cuketu, zakysanou smetanu a vanilkový extrakt a promíchejte.
Nakonec přidejte špaldovou mouku, kypřicí prášek do pečiva a špetku soli a směs důkladně prošlehejte.
Těsto nalijte do připravené formy, povrch uhlaďte stěrkou a pečte 25 minut v troubě předehřáté na 190 °C.
Upečenou cuketovou buchtu nakrájejte na 12 kousků a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborná. Dala jsem půl na půl celozrnna mouka a hladká špaldová. Buchta je krásně nadýchaná! Máme doma jen cukr moučku, dala jsem 60g a přijde mi moc sladká.
Prosím kde jste nabrali 30g bílkovin na 1 porci? Bud je tam chyba v nutričních hodnotách, nebo mi tam chyba surovina, která doplnit ty bílkoviny….na celý recept mně v jiné aplikaci vypočítalo jen 54g bílkovin… děkuji
Automaticky přeloženo
Výborná buchta. Mouku jsem dala půl na půl normální špaldová a celozrnná a je pěkně nadýchaná.