HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 321 Kcal
  • 7 g bílkovin
  • 17 g tuků
  • 31 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

10 porcí

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 175 °C.

2

Mouku, vločky, rozpuštěné máslo (nebo olej), jogurt a vejce smíchejte ve větší míse.

3

Vypracujte těsto a vyválejte ho na dva tenké pláty.

4

V misce smíchejte strouhaná jablka, nasekané vlašské ořechy, rozinky, skořici a med a směsí posypte oba pláty těsta.

5

Těsto zaviňte, okraje zahněte dolů pod štrúdl a celý ho potřete zbylým rozšlehaným vejcem.

6

Štrúdl dejte péct do předehřáté trouby na 165–175 °C na 25-30 minut.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

maresovamicka
24. ledna 2021

výborné

Jana Ondryášová JankA
16. ledna 2021

Vyzkoušela jsem variantu jablka a mák😋a je to luxusní štrůdl😊těsto super 👍👍👍

hodnocení_1097525
Petra neverisu
15. ledna 2021

Já tak nějak celý recept pomotala, protože jsem neměla to či ono a těsto se mi též trhalo a bylo křehoučké, ale to přisuzuji výhradně svojí blbosti. Chuťově to byla pak mírně sušší, ale i přesto, naprostá mňamka.

hodnocení_1207293
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních