HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 321 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 17 g tuků
  • 31 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

10 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 175 °C.

2

Mouku, vločky, rozpuštěné máslo (nebo olej), jogurt a vejce smíchejte ve větší míse.

3

Vypracujte těsto a vyválejte ho na dva tenké pláty.

4

V misce smíchejte strouhaná jablka, nasekané vlašské ořechy, rozinky, skořici a med a směsí posypte oba pláty těsta.

5

Těsto zaviňte, okraje zahněte dolů pod štrúdl a celý ho potřete zbylým rozšlehaným vejcem.

6

Štrúdl dejte péct do předehřáté trouby na 165–175 °C na 25-30 minut.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Tereza Brožová
02. dubna 2024

Výborný štrúdl! Vynechala jsem med a díky jablkům je sladký dostatečně, před podáváním jsem jen lehce pocukrovala. Určitě jsem nepekla naposledy! 😋

hodnocení_1271072
6vqhts898zprivaterelayappleidcom
18. listopadu 2023

Nejlepší těsto na štrůdl. Tedy i listové je skvělé! Ale toto miluji🥰

Andy Kváčová
22. října 2023

Chutná výborně a ještě je zdravý 👍

hodnocení_1291924
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních