
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 190 °C.
Mouku prosejte do mísy a přidejte rozpuštěný kokosový olej, mléko, olivový olej a sůl. Ze směsi vypracujte těsto.
Z těsta udělejte kuličku, zabalte ho do potravinové folie a dejte na 20 minut do lednice.
Poté pomoučněte vál, těsto vyjměte z lednice, propracujte nejdříve rukama a následně vyválejte na vále do tvaru kruhu (cca o 2 cm větší než forma s okraji).
Kulatou formu (⌀ 30 cm) vymažte kokosovým olejem nebo jakýmkoliv jiným tukem a vyložte těstem. Těsto, které sahá přes okraje formy, odřízněte.
Dno formy propíchejte vidličkou, zatižte suchými fazolemi, aby se těsto nenafouklo a dejte péct na 10 minut při 180–190 °C.
Mezitím rozpalte v pánvi 1 lžíci olivového oleje, přidejte nasekané šalotky, žampiony, propraný špenát a utřený stroužek česneku. Opékejte 7 minut na mírném plameni, poté nechte chvíli vychladnout a přemístěte do mísy.
Do mísy přidejte vejce, nastrouhaný muškátový oříšek, rozpůlená rajčata, ricottu, sůl a pepř.
Směs přelijte na upečený korpus, vraťte zpět do trouby a pečte dalších 25–30 minut při 180–190 °C.
Na posledních 5 minut pečení posypte quiche parmazánem.
Hotový quiche podávejte posypaný listy čerstvého špenátu.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Láska na první ochutnání!!! 😍
Moc dobrý.