HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 150 Kcal
  • 7 g bílkovin
  • 2 g tuků
  • 25 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

10 porcí

Postup přípravy

1

Troubu předehřejeme na 180 °C.

2

Všechny ingredience si smícháme společně v míse.

3

Těsto dáme do formy na chléb vyložené pečícím papírem a dáme péct na 45 –50 minut do trouby na 170–180 °C.

4

Těsto vyzkoušíme špejlí, než ho vyndáme.

5

Necháme vychladnout na mřížce a podáváme.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Hanula
25. ledna 2023

Chlebík je výborný např. k bílému řeckému jogurtu. Dělala jsem z mražených borůvek a v chlebu chutnaly jako čerstvé.

Beaumont
02. února 2019

Tento chlebíček je moc dobrý, ale udělala bych pár úprav. Do těsta bych přidala trošku citrónové kůry na oživení. A taky bych zvolila jiný postup v receptu. Vše smíchat taky jde, ale pokud máte tužší med, tak je lepší nejdřív ten rozmíchat ve vlažném mléce a potom doplnit ostatní suroviny, aby se vše rovnoměrně promíchalo. Nakonec až zamíchat opatrně borlvky, aby se nerozmělnili už při míchání. Taky trošku nechápu, kde autoři přišli na ten krásně žlutý korpus na fotce k receptu. Protože chlebík z celozrnné mouky rozhodně takto žlutý nebude:) Ale to je jen detail. Až se k tomu dostanu, nahraju i fotku jak vypadá v reálu:)

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních