
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Troubu předehřejte na 175 °C.
Banány rozmačkejte ve větší míse vidličkou, přidejte k nim kokosový olej, med a vejce. Všechny ingredience společně vyšlehejte.
Do mísy přidejte všechny zbylé ingredience – špaldovou mouku, skořici, mléko, prášek do pečiva a špetku soli. Vše pečlivě promíchejte.
Formu typu srnčí hřbet 25–30 cm × 10 cm vyložte pečicím papírem a přilijte vzniklé těsto.
Zbylý banán podélně rozřízněte a položte navrch těsta.
Formu s těstem vložte do předehřáté trouby a pečte při 165–175 °C 40–45 minut.
Upečený chléb nechte chvíli vychladnout a poté podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Konzistence je na me moc hutna a málo vlacná. Huťově jsem spokojena:)
chléb byl moc dobrý, akorát jsem dala více banánů a méně mouky
Moc dobrý chlebík. Na snídani perfektní. Jen jsem dala méně mouky a trochu více mléka, aby těsto nebylo tak husté.