HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II se slevou 75 %

Strana 180Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 135 kcal
  • 3 g bílkovin
  • 4 g tuků
  • 20 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

20 porcí

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 175 °C.

2

Banány rozmačkejte ve větší míse vidličkou, přidejte k nim kokosový olej, med a vejce. Všechny ingredience společně vyšlehejte.

3

Do mísy přidejte všechny zbylé ingredience – špaldovou mouku, skořici, mléko, prášek do pečiva a špetku soli. Vše pečlivě promíchejte.

4

Formu typu srnčí hřbet 25–30 cm × 10 cm vyložte pečicím papírem a přilijte vzniklé těsto.

5

Zbylý banán podélně rozřízněte a položte navrch těsta.

6

Formu s těstem vložte do předehřáté trouby a pečte při 165–175 °C 40–45 minut.

7

Upečený chléb nechte chvíli vychladnout a poté podávejte.

TIP
Těsto vyzkoušejte při pečení špejlí – pokud je špejle po vytažení z těsta vlhká, je potřeba ho v troubě ještě chvilku nechat.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Veronika Zemanová
04. dubna 2024

Chlebik je výborný

hodnocení_1469339
Monika Kočová
25. března 2024

Poslechla jsem rady v komentářích a dala méně mouky + vyšlehala sníh a musím říct, že výborné ☺️☺️

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
19. února 2024

Chutné, hodily by se mi tam nějaké oříšky, brusinky.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních