
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Vejce dáme vařit natvrdo (10 minut) a brambory uvaříme ve slupce (20–30 minut, záleží na velikosti brambor).
Mezitím, než se uvaří vejce s bramborami, nakrájíme okurky na malé kostičky, cibuli nasekáme najemno a vše dáme do velké salátové mísy společně s hráškem a mrkví.
Pak připravíme majonézu – rozmixujeme avokáda, olivový olej, vinný ocet, česnek, sůl, pepř a dijonskou hořčici a dáme do lednice.
Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. To samé uděláme s vejci.
Brambory a vejce dáme do mísy k ostatním ingrediencím a promícháme. Přidáme avokádovou majonézu, znovu zamícháme a salát dáme odležet nejlépe do druhého dne na studené místo.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Uzasny recept. Salat mne uplne nadchnul a to nejsem milovnik avokada. Vynechala jsem olej, cesnek a ocet (dala jsem vodu z okurek). Chutnal bozsky! Udelam znovu
Zajímavá chuť a hodnotím kladně, jen první den je nejlepší později je samozřejmě šumný.
Vynechala jsem česnek a je vynikající, už jiný dělat nebudu. Mňam mňam.