
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V jedné míse si vyšlehejte mandlové mléko, vanilkový extrakt, vejce, med a rozpuštěný kokosový olej.
V druhé míse si smíchejte obě mouky, prášek do pečiva a špetku soli.
Obsah obou mís spojte.
Na středním plameni rozehřejte teflonovou pánev a pomocí naběračky lijte na pánev těsto ve tvaru menších lívanců (ze směsi bych jich mělo být přibližně 12).
Lívance opékejte 1–2 minuty z každé strany.
Mezitím si smíchejte vlašské ořechy a skořici a lívance v této směsi hned po opečení obalte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
to jen bude, ale předpoklad je pozitivní
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Místo špaldové jsem použila půl na půl pšeničnou bílou a půl žitnou mouku a místo kokosového oleje jsem dala margarín. Samo o sobě bylo trochu suché, tak jsme to jedli se švestkovými a kdoulovými povidly. Ořechová směs se na ni nelepila ani za tepla, tak jsme ji následně posypali.
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Vynikající!👌🏻 Ubrala jsem špaldovou mouku, dala jsem jí jen 100g a přidala jsem ještě trochu mléka, protože těsto bylo moc husté.