
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

V jedné míse si vyšleháme mandlové mléko, vanilkový extrakt, vejce, med a rozpuštěný kokosový olej.
V druhé míse si smícháme obě mouky, prášek do pečiva a sůl.
Obsah obou mís spojíme.
Rozehřejeme teflonovou si pánev na středním plameni.
Poté pomocí naběračky odebíráme těsto, které dáváme opatrně na pánev a snažíme se vytvořit menší lívanec.
Ze směsi bych jich mělo být přibližně 12.
Každý lívanec opékáme z každé strany 1–2 minuty.
Hotové lívance obalíme ještě horké ve směsi skořice a mletých ořechů a podáváme.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobré, doporučuji! Zkusila jsem na místo skořice přidat perníkové koření a výtečné. :-)
Dobré a rychlé lívanečky.
Lívance byly výborné, vřele doporučuji. Krásně drží tvar, netrhají se a nelepí se. Jako toping jsem použila vařená jablka se skořicí a mandlemi.