Čekankový salát s fenyklem a zeleným jablkem
10 min
0 min
Snadné
2 porce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 439 Kcal
- 7,7 g bílkovin
- 31 g tuků
- 31,1 g sacharidů
Suroviny
- 6 listů červené čekanky
- 4 listy římského salátu
- 1 bulva fenyklu
- ½ zeleného jablka
- 2 lžíce pekanových ořechů
- 1 lžíce zlatých rozinek jumbo
Postup přípravy
Listy čekanky a římského salátu natrhejte.
Fenykl zbavte vrchní tvrdé slupky. Zelené výrůstky připomínající kopr odkrojte a ponechejte na ozdobu. Jablko zbavte jádřinců. Fenykl i jablko nakrájejte na tenké plátky.
Na talíř postupně naskládejte natrhanou čekanku a římský salát, pak plátky fenyklu a jablka.
Vše posypejte pekanovými ořechy a rozinkami a ozdobte fenyklovými třásněmi.
Všechny ingredience na dresink smíchejte. Podávejte se salátem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Bylo to výborné . Dal bych fotku ale než jsem to vyfotil bylo to pryč.