HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 439 Kcal
  • 7,7 g bílkovin
  • 31 g tuků
  • 31,1 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Listy čekanky a římského salátu natrhejte.

2

Fenykl zbavte vrchní tvrdé slupky. Zelené výrůstky připomínající kopr odkrojte a ponechejte na ozdobu. Jablko zbavte jádřinců. Fenykl i jablko nakrájejte na tenké plátky.

3

Na talíř postupně naskládejte natrhanou čekanku a římský salát, pak plátky fenyklu a jablka.

4

Vše posypejte pekanovými ořechy a rozinkami a ozdobte fenyklovými třásněmi.

5

Všechny ingredience na dresink smíchejte. Podávejte se salátem.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Fany@8829 @.com
12. září 2020

Bylo to výborné . Dal bych fotku ale než jsem to vyfotil bylo to pryč.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních