HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 220Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 578 kcal
  • 32 g bílkovin
  • 46 g tuků
  • 9 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

1 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Kuřecí prsa očistěte a opékejte 3–4 minuty na lžíci olivového oleje z obou stran na středním plameni.

2

Polníček společně s baby špenátem dejte do misky. Přidejte natrhané listy salátu a na plátky nakrájené ředkvičky.

3

Osmažená kuřecí prsa natrhejte vidličkou nebo nakrájejte na kousky a přidejte k salátu.

4

Na zálivku vyšlehejte olej s citronovou šťávou, hořčicí, solí a pepřem.

5

Hotový salát zalijte zálivkou, posypte strouhanými mandlemi a podávejte.

TIP
Vyzkoušejte salát s těmito zálivkami: 1. Zálivka z balzamikového octa: Připravíte z 1 lžíce balzamikového octa, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžičky medu a 1 lžičky citronové šťávy. 2. Dresink z jogurtu: Připravíte ze 120 g bílého jogurtu (3,5 % tuku), 1 lžičky citronové šťávy, 1 stroužku česneku, špetky soli a pepře.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Hadolka
25. srpna 2022

Jednoduché, výborné.

leonardka
25. ledna 2022

🔝

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních