Salát z kysaného zelí s mrkví
75 min
0 min
Snadné
4 porce
Už naši předci věděli, že v kysaném zelí se ukrývá pořádná dávka vitamínů a minerálů, které pomáhají snižovat únavu a podporovat imunitu. Zařaďte ho do svého jídelníčku třeba v podobě lehkého salátu s mrkví a křenem.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 140 Kcal
- 4,2 g bílkovin
- 7,6 g tuků
- 9,6 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
4 porce
Postup přípravy
1
Kysané zelí propláchněte od nálevu a nechte odkapat. Poté vymačkejte všechnu přebytečnou vodu.
2
Mrkev a křen nastrouhejte najemno.
3
Nastrouhané ingredience smíchejte se zelím, sojanézou, jogurtem, octem, olejem, solí a pepřem.
4
Salát dejte na hodinu vychladit do lednice. Poté jej ozdobte petrželovou natí a podávejte.
5
Skladujte v lednici.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Skvělý salát, rychlý a zdravý.
rychlé, jednoduché a dobré.👏
Super 😋