HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 133 Kcal
  • 5 g bílkovin
  • 7 g tuků
  • 12 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

V hrnci rozpálíme na středním plameni 2 lžíce olivového oleje.

2

Šalotku si očistíme, nakrájíme na jemno a v hrnci osmahneme.

3

Přidáme utřený stroužek česneku a opékáme další cca minutu.

4

Poté přidáme krájená rajčata, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme 30 minut.

5

Nakonec polévku rozmixujeme, rozdělíme do talířů, ozdobíme čerstvou bazalkou a podáváme s celozrnným pečivem.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Barbora Kostkováflag cs
03. dubna 2021

Rajčatová neboli Pomodoro v Itálii, naprosto perfektní :-) Úplně jsem si připomněla mou milovanou Itálii 🇮🇹❤️ Lze dochutit i sušenou bazalkou 😊

hodnocení_1169571
Magdaléna Puciflag cs
18. února 2021

Polévka byla hrozně kyselá ale jinak moc dobrá.

valasek83@icloud.comflag cs
18. ledna 2021

👍👍👍👍👍

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních