
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Kroupy nejprve properte ve vlažné vodě a sceďte. Následně je vložte do většího hrnce s vodou, které by mělo být alespoň 4× více než krup. V hrnci s vodou kroupy vařte 25 minut při středním plameni.
Mezitím všechnu zeleninu očistěte a nakrájejte na kostičky.
V druhém hrnci rozehřejte olivový olej, přidejte nakrájenou cibuli, mrkev, celer a petržel a opékejte cca 5–7 minut na středním plameni. Na poslední 2 minuty do hrnce vložte 1 stroužek česneku. Poté přidejte rajčatový protlak, nakrájené rajče, 1 l zeleninového vývaru a předvařené kroupy.
Obsah hrnce osolte, opepřete, přisypte sušené chilli a vařte dalších 20 minut.
Hotovou polévku rozdělte do 4 talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobrá polévka!
chutné teď k obědu
Automaticky přeloženo z polštiny
Moc dobrá