HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 203 Kcal
  • 13 g bílkovin
  • 6 g tuků
  • 24 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Fazole by měli být před samotnou přípravou polévky namočené ve vodě alespoň 3 hodiny. Nejlepší je však namočit je den před vařením.

2

Pokud fazole máme, orestujeme si na řepkovém oleji na jemno nakrájenou cibuli, poté přidáme česnek nakrájený na plátky a nakonec kari, kmín a chilli. Celé takto cca 2 minuty restujeme.

3

Poté zalijeme vývarem, přidáme zcezené fazolky a přivedeme k varu.

4

Vaříme na středním plameni cca 50 minut.

5

Hotovou polévku osolíme, opepříme a podáváme s čerstvým koriandrem.

6

Polévka je hustá. Můžeme přidat vodu dle vlastního uvážení.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Beiszi Berry
11. června 2020

Moc dobrá

hodnocení_1148512
Martina Mazancová
15. května 2020

luxusni

Kamčatka
06. dubna 2020

Chybi kolik zeleninoveho vyvaru:)

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních