
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V hrnci na středním plameni rozpálíme lžíci olivového oleje
Osmažíme na něm na jemno nasekanou cibulku po dobu 3-4 minut.
Poté přidáme utřené 2 stroužky česneku, kmín, kari a restujeme 2 minuty.
Na orestované koření přidáme na kostky nakrájenou a očištěnou batátu.
Vše zalijeme vývarem a vaříme 15—20 minut pod pokličkou dokud batáty nezměknou.
Polévku po uvaření odstavíme, necháme chvíli vychladnout a rozmixujeme tyčovým nebo stolním mixérem dohladka. Dochutíme ji solí a pepřem a nakonec přimícháme kokosové mléko.
Polévku jsme dozdobili sušeným chilli, lžící kokosového mléka a nasekanou mrkvovou natí.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Uzasna kombinacia chuti 👌🏻
Hodně podobně jako dynovka. Nasladla chuť, ale moc jsme si pochutnali.
Dokonalá polévka, barva je pestrá jako na obrázku. Chuťově je spíše sladší,ale vše záleží jak si ji dochutíte soli, pepřem a chilli. 🥰 Za mě jedna z top polévek. 💛🧡