HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 103 kcal
  • 2 g bílkovin
  • 4 g tuků
  • 15 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

4 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

V hrnci na středním plameni rozpálíme lžíci olivového oleje

2

Osmažíme na něm na jemno nasekanou cibulku po dobu 3-4 minut.

3

Poté přidáme utřené 2 stroužky česneku, kmín, kari a restujeme 2 minuty.

4

Na orestované koření přidáme na kostky nakrájenou a očištěnou batátu.

5

Vše zalijeme vývarem a vaříme 15—20 minut pod pokličkou dokud batáty nezměknou.

6

Polévku po uvaření odstavíme, necháme chvíli vychladnout a rozmixujeme tyčovým nebo stolním mixérem dohladka. Dochutíme ji solí a pepřem a nakonec přimícháme kokosové mléko.

7

Polévku jsme dozdobili sušeným chilli, lžící kokosového mléka a nasekanou mrkvovou natí.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Nina Fibigerová
28. května 2024

Vynikající. Vyrobila jsem variantu z dýně a mrkve, přidala trochu nasekaných chilli papriček, žampiony podušené na cibulce a brambory na drobné kostky a je to mňamka.

Karolina Skalska
27. března 2024

Dokonalá kombinace chutí. Změnil jsem proporce, protože to bylo příliš husté. Na 400 g batátů jsem použila 1 litr vývaru. Vynikající s celozrnnými chlebovými krutony.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1314738
Lucie Domasová
03. března 2024

vynikající

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních