HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 713 Kcal
  • 25 g bílkovin
  • 27 g tuků
  • 93 g sacharidů

Suroviny

6 porcí

Postup přípravy

1

Ve větší míse rozmíchejte metličkou hrašku, sůl a vodu. Přisypávejte žitnou mouku a vytvořte hustší těsto.

2

Těsto protlačte přes haluškové síto do vroucí vody a vařte 5–7 minut. Sceďte a propláchněte studenou vodou.

3

Na oleji osmahněte cibuli do zlatova, přidejte nakrájený tempeh a kmín, krátce zasmažte. Třetinu směsi si dejte stranou na ozdobu pokrmu na talíři.

4

Kysané zelí nakrájejte, zalijte 500 ml vody, přidejte cukr, krátce povařte. Přidejte halušky, tempeh a promíchejte.

5

Autorem receptu je společnost Country Life.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Ladikuflag cs
17. února 2021

Naprosto skvělá chuť

Tetiana Husakflag cs
18. listopadu 2020

Super

Michaela Mazánkováflag cs
09. května 2020

Vynikající, jsem masožravec, ale tempeh mi zde bohatě stačil, chuť cibulky mu maso vynahradila. Jen jsem měla z hrášky strašně nafouklé břicho 🙈

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních