HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Propláchnutou rýži zalijte 2,5 násobným množstvím vody, lehce osolte a vařte na mírném ohni do měkka.

2

Kešu opražte v troubě – 10 minut při 180 °C.

3

Na oleji osmahněte na kostky nakrájené papriky a na drobno pokrájenou chilli papričku, osolte, přidejte kokosové mléko a uvařenou rýži, vše důkladně zamíchejte.

4

Odstavte z plotny a vložte nasekaný špenát, pražené kešu, limetkovou šťávu a nastrouhanou kůru z jedné limetky a lehce promíchejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Kapitán Hlava
30. srpna 2021

Výborné

wnnnf9hcyz@privaterelay.appleid.com
08. července 2021

Boží chuť

kajga@centrum.cz
06. července 2021

recept jsem dělala zatím jednou, ale určitě ho vyzkouším znovu, osobně jsem tam nepřidala kesu ani špenát ale místo toho jsem tam dala hrášek jak už někdo uváděl a je to taky fajn kombinace, chilli papričky jsem měla medium tak jsem přidala dvě ale vůbec nebyly cítit, jelikož mám osobně ráda palive tak zkusím příště palivejsi, přidala jsem celý citron ale osobně bych priste dala jen půlku, na mě to bylo dost kyselé ale myslím že záleží na každém jak kdo má chute ale celkově hodnotím tento recept velmi kladně protože je rychlý, a kombinace chuti je báječná a velmi zasyti :)

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních