
Sada 3 nožů Opinel

Propláchnutou rýži zalijte 2,5 násobným množstvím vody, lehce osolte a vařte na mírném ohni do měkka.
Kešu opražte v troubě – 10 minut při 180 °C.
Na oleji osmahněte na kostky nakrájené papriky a na drobno pokrájenou chilli papričku, osolte, přidejte kokosové mléko a uvařenou rýži, vše důkladně zamíchejte.
Odstavte z plotny a vložte nasekaný špenát, pražené kešu, limetkovou šťávu a nastrouhanou kůru z jedné limetky a lehce promíchejte.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné super rychlé jídlo, mělo u nás velký úspěch a rozhodně budu vařit pravidelně 👌 Přidala jsem ještě na kostičky nakrájené uzené tofu.
Boží!:)
Výborné