
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 180 °C. V hrnci nebo pekáči na 2 plotýnkách rozehřejte máslo a přidejte najemno nasekanou cibuli. Cibuli opékejte 2–3 minuty na mírném plameni.
Zvyšte sílu plamene na střední a k cibuli přidejte na kostky nakrájenou a očištěnou mrkev, petržel a celer. Vše opékejte 10–12 minut.
Poté k zelenině rozdrobte bobkové listy, přisypte nové koření, sůl a pepř.
Do směsi přidejte hovězí maso a nechte ho zlehka opéct z každé strany 3 minuty při mírném plameni, aby se zatáhlo.
Následně vše zalijte zeleninovým vývarem a hrnec vložte do předehřáté trouby, přiklopte pokličkou a pečte 1 hodinu na 170–180 °C.
Upečené maso vyndejte z hrnce a dejte zatím stranou. Zeleninu v hrnci rozmixujte dohladka a propasírujte přes síto. Do vzniklé omáčky přimíchejte kokosové mléko.
Hotovou omáčku dochuťte solí a pepřem, rozdělte do 8 talířů a podávejte s upečeným hovězím masem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
sice jsem ještě nedělala, ale ráda bych vyzkoušela. ale v popisu je uvedeno, že se k ní hodí "rýžové" knedlíky, o kterých jsem dosud neslyšela, ale v receptu postup na výrobu těchto knedlíků chybí, což je celkem škoda ...
Prvni svickova a moc se povedla 😊
recept byl výborný!