HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 410 kcal
  • 35 g bílkovin
  • 19 g tuků
  • 23 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

2 porce

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Pokud používáte sušené houby, dejte je večer předtím namočit do studené vody či jemně osoleného mléka.

2

Oba hovězí steaky nechte alespoň 30 minut v pokojové teplotě.

3

Brambory nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Přidejte prolisovaný česnek, najemno nasekaný rozmarýn a lžíci olivového oleje. Osolte, opepřete a pořádně promíchejte. Dejte do předehřáté trouby a pečte cca 15 minut na 180 °C (dokud se na bramborách nevytvoří hnědé puchýřky).

4

Na nepřilnavé pánvi rozehřejte lžíci másla. Maso mezitím osolte a opepřete a poté opečte cca 4 minuty z každé strany. Následně jej z pánve vyjměte a zabalte do alobalu.

5

Do pánve dejte druhou lžíci přepuštěného másla. Přidejte najemno nakrájenou cibulku a restujte, dokud nezesklovatí (cca 1 minutu).

6

Přidejte houby, tymián a vinný ocet a restujte ještě 2 minuty.

7

Hotový steak nakrájejte na plátky. Podávejte s restovanými houbami a opečenými bramborami.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

fmsfv9vqt9@privaterelay.appleid.com
21. června 2024

Musím uznat, že je to výborné. A tento recept bude zařazen mezi Top 5 mých oblíbených receptů.

Tea Kape
19. ledna 2024

Užili jste si to 14. března!

rg5btyrm6n@privaterelay.appleid.com
20. prosince 2023

Příteli moc chutnalo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních