
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Všechny ingredience na těsto – listový špenát, vejce, sůl, pepř, mléko a mouku – přemístěte do stolního mixéru a rozmixujte dohladka.
Těsto dejte stranou odležet a připravte si náplň.
Náplň připravíte smícháním tvarohu, nasekané pažitky, soli a 1 lžičky olivového oleje.
Náplň dejte vychladit do lednice a pusťte se do přípravy palačinek.
Odleželé těsto nalévejte naběračkou na rozpálenou pánev (Ø 20–25 cm); můžete použít olivový olej, ale palačinky lze opékat i nasucho.
Stačí, když budete každou palačinku opékat na mírném plameni pouze z jedné strany 3–3,5 minuty.
Opečenou palačinku poznáte tak, že se začne odlepovat od povrchu pánve a začnou se na ní tvořit velké bublinky.
Kuřecí šunku nakrájejte na nudličky a pražte nasucho na pánvi zhruba 3–4 minuty.
Každou palačinku z pánve přemístěte na talíř, doprostřed palačinky naneste lžící připravenou náplň a vše posypte hráškem a praženou šunkou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Delikatesa.
Vynikající 😋
Uuuuuuzasné!!! Chuť velmi jemná a zároveň dokonalá kombinace ❤️
Automaticky přeloženo z slovenštiny