
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Připravte si 2 misky a natrhejte do nich salátové listy. Do každé porce přidejte 1 lžíci balzamikového octa a promíchejte.
Rajčata nakrájejte na menší kousky a rozdělte do misek.
Tuňáka vyjměte z konzervy, osušte papírovými utěrkami a rozdělte do misek.
Obě porce pokapejte citronovou šťávou a posypte lněnými semínky.
Vejce dejte do hrnce s vroucí vodou, ztlumte plamen na mírný stupeň a vejce uvařte podle libosti naměkko (5–6 minut) nebo natvrdo (7–9 minut). Po uvaření vejce oloupejte, rozkrojte na poloviny a rozdělte do obou misek.
Nakonec do obou porcí salátu rozdrobte fetu, podle libosti salát dochuťte solí a pepřem a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Super chutné...díky za recept 😊
Automaticky přeloženo z němčiny