![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Připravte si 2 misky a natrhejte do nich salátové listy. Do každé porce přidejte 1 lžíci balzamikového octa a promíchejte.
Rajčata nakrájejte na menší kousky a rozdělte do misek.
Tuňáka vyjměte z konzervy, osušte papírovými utěrkami a rozdělte do misek.
Obě porce pokapejte citronovou šťávou a posypte lněnými semínky.
Vejce dejte do hrnce s vroucí vodou, ztlumte plamen na mírný stupeň a vejce uvařte podle libosti naměkko (5–6 minut) nebo natvrdo (7–9 minut). Po uvaření vejce oloupejte, rozkrojte na poloviny a rozdělte do obou misek.
Nakonec do obou porcí salátu rozdrobte fetu, podle libosti salát dochuťte solí a pepřem a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný, lehký a sytý.
Je moc výborný, dělám ho často ☺️
Automaticky přeloženo
🙏🏻