HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Připravte si 2 misky a natrhejte do nich salátové listy. Do každé porce přidejte 1 lžíci balzamikového octa a promíchejte.

2

Rajčata nakrájejte na menší kousky a rozdělte do misek.

3

Tuňáka vyjměte z konzervy, osušte papírovými utěrkami a rozdělte do misek.

4

Obě porce pokapejte citronovou šťávou a posypte lněnými semínky.

5

Vejce dejte do hrnce s vroucí vodou, ztlumte plamen na mírný stupeň a vejce uvařte podle libosti naměkko (5–6 minut) nebo natvrdo (7–9 minut). Po uvaření vejce oloupejte, rozkrojte na poloviny a rozdělte do obou misek.

6

Nakonec do obou porcí salátu rozdrobte fetu, podle libosti salát dochuťte solí a pepřem a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

upolflag cs
25. dubna 2021

Trochu jsem si to upravila a dala v podstatě, co dům dal. Včetně těstovin a kuřecího masa. Vyrobila jsem si tzatziki a dala i trochu cottage sýru a mozzarely.

hodnocení_1239414
veronika milerovaflag cs
21. dubna 2021

moc mi tam k tomu nesedí ten tuňák, doporučuji bez

Jana Č.flag cs
12. dubna 2021

Naprosto fantastické!

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních