HledatHledatMoje Moje KošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 227 Kcal
  • 11 g bílkovin
  • 13 g tuků
  • 17 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Nejprve si v menší misce připravíme zálivku.

2

Smícháme olivový olej, vinný ocet, dijonskou hořčici, stévii, sůl a pepř.

3

V jiné míse si smícháme nakrájenou a očištěnou salátovou okurku s rajčaty, cibulkou a cizrnou.

4

Přidáme fetu, zalijeme zálivkou a podáváme

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

TerkaB
07. března 2021

Dobry salat k večeři, když vás zrovna nic nenapadá.

hodnocení_1216459
Francezska Grulich
02. února 2021

Velmi jednoduché a velmi chutné (: určitě jsem to nedělala poprvé. I bez vynechaného činění octa.

Sára Soukupová
18. října 2020

Je to dobré :-) takový řecký salát bez oliv které jsou nahrazené cizrnou a nesmím zapomenout na zálivku, která je výborná!

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních