HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 640 kcal
  • 31 g bílkovin
  • 21 g tuků
  • 74 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

4 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Očistěte si červenou papriku a nakrájejte ji na menší nudličky. Cibuli nakrájejte najemno a česnek nakrájejte na plátky.

2

Ve větší hlubší pánvi rozehřejte 1 lžíci řepkového oleje, přidejte nakrájenou papriku, cibuli, česnek, mletou sladkou papriku a kajenský pepř a vše nechte smažit cca 3 minuty na mírném plameni.

3

Do pánve přidejte mleté hovězí maso, zvyšte plamen na střední stupeň a za stálého míchání opékejte cca 15 minut.

4

Do pánve nalijte vývar a přidejte rajčata z plechovky, předvařené fazole, sůl a pepř. Poté snižte plamen na mírný stupeň, pánev přiklopte pokličkou a směs nechte za občasného promíchání vařit 20 minut.

5

Než se uvaří směs v pánvi, uvařte si v hrnci rýži basmati podle návodu na obalu (bílá rýže basmati se většinou vaří cca 10–15 minut na mírném plameni pod pokličkou v 1,5–2násobném objemu osolené vody).

6

Hotové chilli con carne z pánve podávejte s uvařenou rýží a čerstvým koriandrem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Matěj Kyrál
23. září 2024

good

radek
02. března 2024

Jednoduché a chutné. Ke konci jsem ještě přidal 2 kostičky hořké čokolády a super 👌

TIsmile
05. února 2024

Mňam

Automaticky přeloženo

hodnocení_1340322
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních