
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Očistěte si červenou papriku a nakrájejte ji na menší nudličky. Cibuli nakrájejte najemno a česnek nakrájejte na plátky.
Ve větší hlubší pánvi rozehřejte 1 lžíci řepkového oleje, přidejte nakrájenou papriku, cibuli, česnek, mletou sladkou papriku a kajenský pepř a vše nechte smažit cca 3 minuty na mírném plameni.
Do pánve přidejte mleté hovězí maso, zvyšte plamen na střední stupeň a za stálého míchání opékejte cca 15 minut.
Do pánve nalijte vývar a přidejte rajčata z plechovky, předvařené fazole, sůl a pepř. Poté snižte plamen na mírný stupeň, pánev přiklopte pokličkou a směs nechte za občasného promíchání vařit 20 minut.
Než se uvaří směs v pánvi, uvařte si v hrnci rýži basmati podle návodu na obalu (bílá rýže basmati se většinou vaří cca 10–15 minut na mírném plameni pod pokličkou v 1,5–2násobném objemu osolené vody).
Hotové chilli con carne z pánve podávejte s uvařenou rýží a čerstvým koriandrem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
byl velmi dobrý
Automaticky přeloženo z němčiny
výborné