HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 307 kcal
  • 15 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 30 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

4 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Šalotku nakrájejte najemno a česnek nastrouhejte najemno.

2

V hrnci rozpalte olivový olej a šalotku s česnekem opékejte 1–2 minuty na středním plameni.

3

Přidejte fazole, rajčata, kari koření, sůl a pepř a vše vařte 8–10 minut na středním plameni.

4

Směs poté zalijte smetanou, případně ještě dochuťte solí a pepřem a vařte na středním plameni další 3–4 minuty.

TIP
Hotovou omáčku podávejte samostatně, s pečivem nebo s rýží. Před podáváním ji také můžete ozdobit zakysanou smetanou, chilli papričkou a klíčky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

sophia b
28. března 2024

nika.zdarska@gmail.com
25. listopadu 2023

Výborné a jednoduché, přidali jsme chilli a koriandr. Je to skvělé jídlo hlavně v zimě na zahřátí.

Martina Časárová
11. srpna 2023

Rychlé a chutné 👌

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních