Košík je prázdný
Polévka z červené řepy a zelí
- 20 min
- 30 min
- Snadné
- 4 porce
Červená řepa a zelí by se daly považovat za takové superpotraviny, jelikož jejich účinky na lidské zdraví jsou opravdu nevídané. Proto jsme jejich síly spojily v této polévce, kde jejich chuť dokonale vynikne. Vyzkoušejte sami.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 138 kcal
- 5 g bílkovin
- 1 g tuků
- 27 g sacharidů
Suroviny
4 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Nakrájenou a očištěnou řepu zalijeme v hrnci vývarem.
2
Po cca deseti minutách přidáme očištěné, na kostky nakrájené mrkve, cibulky a česnek.
3
Po dalších pěti minutách přidáme na kostky nakrájené brambory a zelí.
4
Zalijeme půl litrem vody a vaříme dokud brambory nezměknou.
5
Nakonec osolíme a opepříme.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Lahodná polévka.
Automaticky přeloženo
Ta se povedla. Výborná.